SERVICE

Op deze pagina hebben een verzameling van de meest gestelde vragen over onze service, openingstijden, retourbeleid en nog meer. Staat jouw antwoord op een vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

VERZENDING & BEZORGING

BEZORGING
Voor 16:00 uur besteld, is morgen in huis.

VERZENDKOSTEN
We rekenen geen verzendkosten.

AFHALEN
Je kunt je bestelling ook afhalen bij ons in de winkel:
Rijnstraat 36 in Woerden

BETALING

BETAAL VEILIG EN OVERAL TER WERELD
Met iDEAL, BANCONTACT en KLARNA

RETOURBELEID

ALGEMEEN

Aankopen kunnen geruild of geretourneerd worden als deze niet aan de wensen van de klant voldoen. X-Clusive Fashion hanteert een retourtermijn van 14 dagen. Voorwaarde is dat de klant het aankoopbewijs kan overleggen en de artikelen onbeschadigd en niet gebruikt/gedragen zijn. De artikelen dienen voorzien te zijn van alle originele labels en naar behoorlijke wijze te zijn verpakt. Voor online aankopen geldt dat retourneren alleen mogelijk is met een volledig ingevuld retourformulier. Deze heb je ontvangen bij de bestelling.

RETOURNEREN OF RUILEN
Online aankopen kunnen alleen geretourneerd worden met een ingevuld retourformulier. De klant verpakt de retour te zenden artikelen bij voorkeur in de originele verzenddoos en gebruikt het retouradres dat staat vermeld op het retourformulier. Retouradres: X-Clusive Fashion, Rijntraat 36, 3441 BV WOERDEN. Na ontvangst inspecteert X-Clusive Fashion alle retour gezonden artikelen. X-Clusive Fashion is gerechtigd artikelen te weigeren en terug te sturen, wanneer deze gedragen lijken te zijn, beschadigd, of waarvan de originele labels zijn verwijderd. Zodra X-Clusive Fashion de retouren heeft verwerkt en aan alle voorwaarden voor ruilen en retourneren is voldaan, wordt het factuurbedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening van de klant.

KLACHTENBELEID

Algemeen

Bij X-Clusive Fashion proberen wij iedere bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij doen er iedere dag alles aan om onze klanten tevreden te houden. Mocht je onverhoopt toch ergens niet tevreden over zijn dan kun je bij ons een klacht indienen. Dit kan per e-mail of telefonisch via onderstaande contactgegevens. Dien je een klacht in per e-mail, dan proberen wij deze binnen 24 uur te beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk om een klacht in te dienen in onze winkel.

E-mail: info@xclusive-fashion.nl

Tel: 0611919807

Bij een klacht kijken wij altijd naar de wettelijke garantie die van toepassing is op de klacht die je hebt ingediend. Dit wil zeggen dat het artikel datgene moet doen wat je in alle redelijkheid mag verwachten van het artikel. Daarnaast heb je alleen recht op garantie bij een gegronde klacht. Een klacht word niet in behandeling genomen wanneer deze veroorzaakt is door:

– Beschadiging door opzet of nalatigheid
– Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
– Normale slijtage
– Beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing

Nadat je een klacht bij ons hebt ingediend gaan wij deze samen met de fabrikant beoordelen. Is je klacht gegrond, dan vervangen wij het product binnen de garantietermijn.

OPENINGSTIJDEN

OPENINGSTIJDEN

Maandag12:00-17:00 uur
Dinsdag12:00-17:00 uur
Woensdag11:00-17:00 uur
Donderdag11:00-17:00 uur
Vrijdag11:00-17:00 uur
Zaterdag10:00-17:00 uur
Koopzondag
Laatste zondag van de maand
12:00-17:00 uur

CONTACT

Telefonisch
We zijn van maandag tot en met zondag telefonisch bereikbaar van 11.00 – 17.00 uur op telefoonnummer: 0611919807

E-mail
Je kunt je vragen, opmerkingen of klachten ook altijd mailen naar info@xclusive-fashion.nl. We streven ernaar je mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

WhatsApp
Rechts onderin het venster zie je een button, met:

Waar kunnen we je mee helpen?

We beantwoorden je bericht zo snel mogelijk.

SOCIAL MEDIA
Het is ook mogelijk om via Facebook of Instagram 

ALGEMENE VOORWAARDEN
1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden (hierna te noemen: Voorwaarden) regelen alle contracten,
leveringen en andere services die zijn overeengekomen tussen de klant en X-Clusive Fashion for men(hierna te noemen: X-Clusive Fashion).

1.2 Door het plaatsen van een order stemt de klant ermee in gebonden te zijn aan de algemene voorwaarden.

1.3 X-Clusive Fashion behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken wijzigingen door te voeren in een willekeurig deel van de website. Vanuit zijn beleid ten behoeve van het updaten en verbeteren van de website, kan X-Clusive Fashion deze voorwaarden wijzigen.

2. Een contract afsluiten

2.1 Een contract komt pas tot stand wanneer de betaling succesvol is voltooid. X-Clusive Fashion heeft het recht een levering te weigeren of deze te onderwerpen aan speciale voorwaarden, zonder opgaaf van redenen. Indien X-Clusive Fashion niet in staat is het permanente of tijdelijke adres van de klant duidelijk vast te stellen, kan een bestelling niet worden geaccepteerd. X-Clusive Fashion bevestigt de order van de klant per e-mail.

2.2 Orderverwerkingen die om welke reden dan ook technisch of anderszins zijn onderbroken voordat de betalingsinstructies zijn voltooid, zijn onvolledig, zelfs wanneer de klant een orderbevestiging heeft ontvangen. Een dergelijke order wordt daarom in principe niet geleverd. X-Clusive Fashion zal echter proberen contact op te nemen met de klant, om de betalingsinstructies te voltooien, zodat de levering kan plaatsvinden.

3. Prijzen en kosten

3.1 De contractprijs is de huidige prijs op het moment waarop een order wordt geplaatst in de X-Clusive Fashion Webshop. De prijzen van artikelen worden vermeld inclusief 21% BTW.

3.2 De prijzen die zijn vermeld in de X-Clusive Fashion Webshop zijn inclusief leverings- en administratiekosten.

3.3 X-Clusive Fashion is niet gebonden aan de voorwaarden van zijn offerte indien sprake is van een druk-, zet- of programmeerfout op de website.

4. Uitvoering van orders

4.1 X-Clusive Fashion zal de orders van artikelen met de grootst mogelijke zorg verwerken.

4.2 Artikelen worden afgeleverd op het adres dat de klant heeft opgegeven op de X-Clusive Fashion Webshop.

4.3 X-Clusive Fashion zal geaccepteerde orders zo snel mogelijk verzenden in de volgorde waarin deze zijn ontvangen.

4.4 De aflevertermijn die op de X-Clusive Fashion Webshop staat vermeld is slechts approximatief, en er geldt geen recht op vergoeding indien de feitelijke aflevering langer duurt.

5. Recht om artikelen terug te sturen

5.1 De klant heeft het recht een artikel (ondergoed en sokken uitgezonderd) zonder opgaaf van redenen binnen veertien (14) dagen na aflevering terug te sturen naar X-Clusive Fashion. Dit heeft tot gevolg dat de aankoop van dat artikel wordt geannuleerd en dat de klant het bedrag dat hij X-Clusive Fashion reeds betaald heeft voor de artikelen, terugkrijgt. Wij wijzen de klant erop dat X-Clusive Fashion de verzendkosten voor de geretourneerde artikelen niet vergoed.

5.2 De klant kan een artikel ook terugbrengen of ruilen in een X-Clusive Fashion. Het is niet mogelijk om een contante vergoeding te krijgen voor artikelen die naar de winkel worden teruggebracht. Na ontvangst en controle van de artikelen door X-Clusive Fashion wordt het te vergoeden bedrag binnen 14 dagen op de rekening van de klant teruggestort.

5.3 Artikelen die na de genoemde 14-daagse periode worden teruggestuurd naar X-Clusive Fashion, worden niet vergoed.

5.4 Artikelen moeten worden teruggestuurd voorzien van alle labels (let hierbij op dat ook het Retour label niet verwijderd mag zijn).

5.5 Artikelen die worden geretourneerd moeten zich in de staat bevinden die in het algemeen geaccepteerd wordt ter goedkeuring van de artikelen voor normaal gebruik, zoals het passen van artikelen in conventionele winkels. Als een klant een dergelijk recht om een artikel te retourneren wil uitoefenen, moet het artikel naar X-Clusive Fashion worden geretourneerd samen met alles wat oorspronkelijk met het artikel werd meegeleverd, in de originele staat en verpakking.

5.6 X-Clusive Fashion heeft het recht een geretourneerd artikel te weigeren of om dit naar de klant terug te sturen als het artikel gebruikt lijkt, niet is voorzien van de originele labels, of schade vertoont die is veroorzaakt door de klant, of als de klant zich niet heeft gehouden aan de instructies voor het retourneren van het artikel, zoals die zijn gegeven door X-Clusive Fashion.

6. Foutieve aflevering

Indien X-Clusive Fashion een artikel aflevert dat niet overeenstemt met het artikel dat besteld is, of als het artikel beschadigd is of gebreken vertoont, dient de klant dit zo snel mogelijk per e-mail aan X-Clusive Fashion te laten weten. X-Clusive Fashion zal de aankoopprijs plus eventuele afleverkosten vergoeden.

7. Overmacht

7.1 X-Clusive Fashion is niet verantwoordelijk tegenover de klant en pleegt geen contractbreuk door een vertraging in de uitvoering of verzuim van de nakoming van een van zijn verplichtingen met betrekking tot artikelen voortkomend uit een oorzaak die buiten de redelijke controle van X-Clusive Fashion valt.

7.2 Indien X-Clusive Fashion niet in staat is zijn verplichtingen uit hoofde van het contract uit te voeren vanwege een oorzaak die buiten zijn redelijke controle valt, zal X-Clusive Fashion de klant zo snel als praktisch mogelijk is schriftelijk van dit feit op de hoogte stellen nadat dit is ontdekt.

7.3 Als het onvermogen om zijn verplichtingen uit hoofde van het contract na te komen vanwege een oorzaak die buiten de redelijke controle van X-Clusive Fashion valt, twee maanden nadat de klant een bericht ontvangt aanhoudt, dan kan de klant of X-Clusive Fashion het contract schriftelijk opzeggen zonder aansprakelijk te zijn tegenover de ander.

8. Klachten

8.1 Als een klant een artikel wil ruilen of retourneren, moet hij de instructies opvolgen die op zijn vermeld op de pagina Klantenservice van onze website.

8.2 Andere vragen, opmerkingen of klachten met betrekking tot een order, moeten schriftelijk naar het volgende e-mailadres worden gestuurd: info@xclusive-fashion.nl.

8.3 In het e-mailbericht moet worden vermeld de naam van de klant, het e-mailadres dat overeenstemt met dat in de administratie van X-Clusive Fashion, en het artikelnummer.

9. Betaling

9.1 De klant kan met Bancontact, iDeal en Klarna betalen.

9.2 Alle betalingen moeten in overeenstemming zijn met de instructies die zijn vermeld op de pagina’s van de X-Clusive Fashion Webshop.

10. Privacy

10.1 Door een order te plaatsen, verleent de klant X-Clusive Fashion het recht om waar nodig zijn persoonsgegevens te gebruiken. Deze gegevens worden alleen bewaard voor zover dit nodig is om de doelen te bereiken waarvoor de gegevens worden verkregen en verwerkt door X-Clusive Fashion, dat wil zeggen de uitvoering van het contract, voor marketingdoeleinden en voor het handhaven van het contact met de klant.

10.2 De volledige tekst van het privacybeleid van X-Clusive Fashion vindt u op onze website.

11. Afwijkingen

X-Clusive Fashion kan niet garanderen dat de kleuren van de artikelen precies hetzelfde zijn als de kleuren die op het computerscherm van de klant te zien zijn. Dit kan worden veroorzaakt door de beeldscherminstellingen op de computer van de klant.

12. Bedrijfsinformatie

X-Clusive Fashion B.V.
Bezoek- en postadres: Rijnstraat 36, 3441 BV WOERDEN
Tel.: +31(0)6 11919807
E-mail: info@xclusive-fashion.nl
Website www.xclusive-fashion.nl
Kvk-nummer: 74353144

PRIVACY BELEID
Dit privacybeleid beschrijft de persoonsgegevens die worden verzameld of gegenereerd (verwerkt) wanneer u gebruik maakt van de website “xclusive-fashion.nl”. Er wordt tevens uitgelegd hoe uw persoonsgegevens gebruikt, gedeeld en beschermd worden, welke keuzes u hebt met betrekking tot uw persoonsgegevens en hoe u contact met ons kunt opnemen.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens?
Dit privacy- en cookiebeleid is van toepassing op de verwerking van gegevens door X-Clusive Fashion B.V. De verantwoordelijken voor de verwerking van de persoonsgegevens is X-Clusive Fashion B.V.
X-Clusive Fashion B.V.
Rijnstraat 36
3441 BV WOERDEN,
ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 74353144.

Welke persoonsgegevens verzamelen we en wanneer?
Wij vragen u bepaalde persoonsgegevens te delen om u de producten en diensten waar u ons om verzoekt te kunnen leveren. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u aankopen doet, contact opneemt met onze klantenservice, berichten wenst te ontvangen, een account aanmaakt, of gebruik maakt van onze site.
Deze persoonsgegevens omvatten uw:
• contactgegevens, inclusief naam, e-mail, telefoonnummer, bezorg- en factuuradres;
• login en accountgegevens, inclusief schermnaam, wachtwoord en unieke klant-ID;
• persoonsgegevens waaronder geslacht, woonplaats, geboortedatum en aankoopgeschiedenis, ook gegevens als IP-adres en klantnummer;
• betalingsgegevens;
• afbeeldingen, foto’s en video’s;
• persoonlijke voorkeuren, waaronder uw verlanglijst en marketing- en cookievoorkeuren

Wanneer u met onze website interactie hebt, worden bepaalde gegevens automatisch verzameld van uw apparaat of webbrowser. Meer informatie hieromtrent vindt u hieronder in het hoofdstuk “Cookies” van dit privacybeleid.
Deze gegevens omvatten:
• – Apparaat-ID´s, oproepstatus, netwerktoegang, opslag-informatie en accu-informatie; en
• – Cookies, IP-adressen, verwijzende kopteksten, gegevens die uw internetbrowser en de versie ervan identificeren en web beacons en tags.

Van wie verwerken wij persoonsgegevens en hoe krijgen wij deze?
Wij verwerken de persoonsgegevens van iedereen die direct of indirect contact heeft (gehad) met onze website, zoals klanten.
We krijgen de gegevens rechtstreeks van u, wanneer u onze website bezoekt, een account aanmaakt en bepaalde gegevens invult of wanneer u contact zoekt met onze klantenservice.
In sommige gevallen ontvangen we uw gegevens van anderen. Wanneer iemand een cadeau direct naar u verstuurt, krijgen we uw naam- en adresgegevens. Ook kunnen wij gegevens krijgen van andere partijen, maar alleen wanneer u die partijen toestemming hebt gegeven om bepaalde gegevens aan ons te verstrekken.

Waar worden uw gegevens verzameld/bewaard?
Uw gegevens worden opgeslagen in verschillende databases. We hanteren altijd strenge beveiligingsmaatregelen. Gegevens worden bijna altijd opgeslagen binnen de Europese Unie. In het uitzonderlijke geval dat klantgegevens worden doorgegeven naar landen buiten de Europese Unie, zorgen we ervoor dat uw privacy op een passende manier beschermd blijft. Voor een aantal landen is dit officieel vastgesteld. Sommige Amerikaanse partijen hebben zich geregistreerd onder het Privacy Shield dat voldoende bescherming biedt.

Bescherming en beheer van uw persoonsgegevens
Wij maken gebruik van een verscheidenheid aan technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen, inclusief versleuteling en verificatietools, om uw persoonsgegevens te beveiligen.
Uw persoonsgegevens worden bewaard zolang als nodig is om de doeleinden die uiteengezet zijn in dit privacybeleid uit te voeren (tenzij het toepasselijk recht een langere bewaarperiode voorschrijft). Over het algemeen betekent dit dat we uw persoonsgegevens net zo lang bewaren als u uw account bij ons aanhoudt. Wij bewaren persoonsgegevens die betrekking hebben op de aankoop van producten langer om te voldoen aan wettelijke verplichtingen (zoals wetgeving op het gebied van belastingen en aankopen en voor garantiedoeleinden).

Rechten van u met betrekking tot uw gegevens
U hebt het recht om te verzoeken om:
(i) toegang tot uw persoonsgegevens;
(ii) een elektronische kopie van uw persoonsgegevens (portabiliteit);
(iii) correctie van uw persoonsgegevens indien deze incompleet of onjuist zijn; of
(iv) wissen of beperking van uw persoonsgegevens onder bepaalde omstandigheden als voorzien door het toepasselijk recht.
Dit zijn geen absolute rechten. Wanneer wij uw toestemming hebben verkregen voor de verwerking van uw persoonsgegevens hebt u te allen tijde het recht om uw toestemming in te trekken. Overigens hebt u op onze website de mogelijkheid om uw eigen persoonsgegevens zelfstandig in te zien of te wijzigen, en kunt u uw persoonsgegevens die u zelf op zo’n website hebt ingevoerd, verwijderen via de daartoe gegeven mogelijkheden.

Delen van uw persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden gedeeld met:
• Derden-dienstverleners die persoonsgegevens verwerken namens ons, bijvoorbeeld voor de verwerking van betalingen, verzendingen en leveringen, hosting, beheer en onderhoud van onze gegevens, verspreiding van e-mails, onderzoek en analyse, beheer en promotie van producten en het aanbieden van bepaalde diensten en functies. Wanneer wij gebruikmaken van derden-dienstverleners, gaan we overeenkomsten aan waarin zij verplicht zijn passende technische en organisatorische maatregelen te nemen om uw persoonsgegevens te beschermen,
• Andere derden voor zover dit noodzakelijk is om: (i) te voldoen aan een verzoek van de overheid, een gerechtelijk bevel of het toepasselijk recht; (ii) illegaal gebruik van onze website of inbreuken op de voorwaarden van onze website en ons beleid te voorkomen; (iii) onszelf te verdedigen tegen claims van derden; en (iv) te assisteren bij fraudepreventie of onderzoeken naar fraude (bijvoorbeeld namaak).
• Aan elke andere derde waarvoor u toestemming hebt verleend.
• Wij kunnen persoonsgegevens die wij over u hebben eveneens
doorgeven in geval van verkoop of overdracht van het geheel of een gedeelte van ons bedrijf of activa (waaronder in geval van reorganisatie, splitsing, ontbinding of vereffening).

Kinderen
Nog geen 16 jaar? Vraag dan je ouders om toestemming om onze producten en diensten te gebruiken.
De ouder(s) of wettelijke vertegenwoordiger(s) van kinderen jonger dan 16 jaar dienen in het belang van het kind dit privacy- en cookiebeleid te lezen en kunnen in de plaats van het kind verzet aantekenen tegen verwerking van persoonsgegevens van het kind, inzage of correctie vragen van persoonsgegevens of toestemming geven voor het gebruik van elektronische contactgegevens, zoals een e-mailadres, voor het toesturen van informatie en aanbiedingen van derden over hun producten en diensten.

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer en/of apparaat. Wij gebruiken cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij onze website geen cookies ontvangt. Meer informatie over welke Cookies worden vastgelegd en het cookiebeleid vindt u hier.

Contact
Met dit privacy- en cookiebeleid willen we u duidelijkheid geven over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens. Heeft u vragen over dit document, of de verwerking van gegevens (verzoek om inzage, wijzigen of verwijderen van gegevens) dan kunt u die stellen per e-mail via info@xclusive-fashion.nl

Denk er aan om bij een verzoek tot inzage, wijziging of verwijdering van gegevens duidelijk uw (volledige) naam, adres en woonplaats te vermelden en een kopie van een identificatiebewijs mee te sturen. Dit zodat wij met enige zekerheid kunnen vaststellen of de gegevens die u opvraagt, wilt laten wijzigen of laten verwijderen ook wel echt betrekking hebben op u.

Niet elk verzoek tot wijziging of verwijdering zal worden gehonoreerd. Een verzoek dat ziet op persoonsgegevens die niet (alleen) betrekking hebben op u zal worden geweigerd. De Wet bescherming persoonsgegevens bepaalt daarnaast dat u het recht hebt om feitelijke onjuistheden te (laten) herstellen. Een verzoek om gegevens aan te passen waaruit niet volgt dat de gegevens feitelijk onjuist waren, of niet volgt dat de gevraagde wijziging de gegevens feitelijk juist maakt zal dus niet worden gehonoreerd. Ook niet elk verzoek tot verwijdering van gegevens zullen wij volledig honoreren. In sommige gevallen zijn wij op basis van de wet gehouden bepaalde gegevens te blijven bewaren (fiscale wetgeving).

Wijzigingen Privacybeleid
Zowel het toepasselijk recht als onze praktijken veranderen in de loop van de tijd. Indien wij beslissen om ons privacybeleid te herzien, zullen wij de wijzigingen op onze website posten. Als wij de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken wezenlijk wijzigen, zullen wij u hiervan van tevoren op de hoogte stellen, of voor zover wettelijk vereist uw toestemming vragen alvorens dergelijke wijzigingen te implementeren. Wij raden u ten stelligste aan ons privacybeleid te lezen en op de hoogte te blijven van onze praktijken.

Dit privacy- en cookiebeleid is laatst gewijzigd op 12 november 2020