De start:

voorkant van merkwinkel X-Clusive Fashion in WoerdenX-Clusive Fashion for men is op 17 mei 2019 gestart, aan de Rijnstraat 36 te Woerden. Nu bijna 11 maanden verder zijn wij trots op wat wij tot nu toe bereikt hebben.

Hoe het begon

Het begon toen Diederik de kledinglijn Ekiwa overkocht en zelf aan de slag ging met een ontwerper om shirts en vesten te laten bedrukken met eigen prints. Deze vind je ook exclusief bij ons in de winkel, dat maakt het uniek. Al gauw kwam het idee om een eigen winkel te beginnen en samen met Diederik vonden wij de winkel in de Rijnstraat. Hier was voorheen ook een damesmode kledingzaak in gevestigd. Het huurcontract was getekend en wij konden aan de gang met verven en andere klussen.

In het begin zijn wij begonnen met enkele kledinglijnen waaronder Ekiwa, Ghost en Explicit. Al vrij snel breidden we ons assortiment uit met meerdere merken. We werden steeds vaker gevonden en bezocht door vertegenwoordigers die ook graag hun kledinglijn en merk aan onze winkel wilden leveren. Diverse kledingmerken en stijlen bij elkaar maakt het interessant en gezellig om bij ons te winkelen.

Gelanceerde webshop en Social Media

Daarnaast zijn wij druk geweest met het opzetten van een eigen webshop. Gelukkig hebben wij hier goede hulp bij gekregen, want het is meer werk dan wij dachten. Ook is het belangrijk dat we via Social Media goed gevonden worden. Lotte zorgt ervoor dat alle nieuwe producten en merken die wij erbij krijgen op de website komen te staan met foto’s, aantallen, maten en omschrijvingen. Inmiddels zijn we te volgen op zowel Facebook als Instagram, so join us!

Drive van X-clusive Fashion

X-clusive Fashion staat voor kwaliteit en exclusiviteit, daarom wisselen wij regelmatig van designers. Om de 3 weken hebben we een nieuwe collectie in zowel de fysiek winkel, als ook op de webshop. De oplages zijn klein en divers. Wij zijn deze winkel begonnen, omdat we merkten dat er veel vraag was naar exclusieve items. Onze winkel zal zich bezighouden met de meest nieuwe trends. Het kan dus ook voorkomen dat sommige merken worden vervangen of dat er iets aan het assortiment wordt toegevoegd. Wees er dus snel bij om jouw exclusieve item te scoren! 

Merken

De merken die wij verkopen zijn Explicit, AH6, Armani, Black and Gold, Off the Pitch, Mllnr, Radical, Ghost, Elite en Ekiwa. Richesse, EA7, Sustain, Modern Bandit en Otherwise zijn nieuw en ook te koop in onze winkel. Tevens verkopen wij ook sneakers van Luzerno in diverse kleuren en uitvoeringen. Luzerno is onze eigen, in Portugal handgemaakte, schoenenlijn van kalfsleer. Ook deze schoenenlijn is exclusief bij ons te koop!

We hebben diverse nieuwe brands in ons assortiment: AB Lifestyle, Malelions, Sustain en Quotrell. Bekijk alle brands op deze pagina.

Team

Met elkaar zijn wij een enthousiast team en we staan graag voor je klaar. In de winkel of door het verwerken van je bestelling via de website.Afbeelding van het team van X-Clusive Fashion in Woerden

Privé shoppen

Wil je een keer privé komen shoppen met minimaal vijf vrienden? Dat kan namelijk ook! Neem contact op met ons. Wij zorgen voor een hapje en een drankje op die avond.

Tot ziens in de winkel of op de website,

Hettie, Lotte en Diederik.

Vragen over producten of retourzending? Mail ons gerust op [email protected]


Woerden

Woerden bevindt zich ten westen van de Nederlandse provinicie Utrecht. In 2019 telde de gemeente Woerden 52.197 inwoners (1 januari 2019, bron: CBS), waarvan de stad Woerden 37.840 inwoners (4 oktober 2019). Omdat de stad Woerden aan het  Groene Hart is gelegen, is het verleidelijk om hier de rust op te komen zoeken.
X-Clusive Fashion is echter één van de redenen waarom je naar het centrum van Woerden zou moeten gaan. Deze winkel, exclusief voor eigentijdse herenmode maakt deel uit van 196 andere winkels in het stadshart. Daarnaast is het centrum van Woerden sinds 1372 historisch gezellig. Inmiddels telt het centrum maar liefst 67 horecagelegenheden en 26 hotels, b&b’s en campings. Ook worden er in Woerden regelmatig activiteiten en evenementen georganiseerd. Deze teller staat inmiddels op 21! (bron: Stadshart Woerden)